Süper Lig’de bugün

Süper Lig’de bugün cukurovagazetesi.com
Sami ŞAHİN

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında bugün oynanan karşılaşmalar futbolseverleri ekran başına kilitledi. Fenerbahçe liderliğini koruyor.


Süper Lig 23. haftada günün ilk karşılaşmasında Konyaspor, Başakşehir’i evinde ağırladı.

Müsabakaya iyi başlayan Konyaspor, L. Prip’in dakika 8 ve 14’te attığı gollerle 2-0 öne geçti.

PİATEK YILDIZLAŞTI

Karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 mağlup kapatan Başakşehir, 67. dakikada K. Piatek’in penaltıdan attığı golle farkı bire indirdi. Dakika 79’da bir kez daha sahneye çıkan K. Piatek, Deniz Türüç’ün asisti ile maçın skorunu eşitledi. K. Piatek 90+2’de attığı golle hem kendisinin hem de takımının 3. golünü atarak karşılaşmanın skorunu belirledi. Maç 3-2 Başakşehir lehine sonuçlandı.

Resim

RİZESPOR’DA KARA GÜN

Çaykur Rizespor’u konuk eden Fatih Karagümrük, Karadenizli ekip karşısında 4-0 galip geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında V. Eysseric’in golü ile öne geçen ev sahibi ekip, soyunma odasına 1-0 önde gitti. İkinci yarıda 66. dakikada Serdar Dursun’un penaltıdan attığı golle farkı ikiye çıkaran Fatih Karagümrük, dakika 75’te Levent Mercan’ın golü ile skoru 3-0’a getirdi. Dakika 85’te Can Keleş’in golü mücadelenin sonucunu belirledi.

BEŞİKTAŞ’TA KÖTÜ GİDİŞAT

Son 5 maçının 2’sinden galip ayrılan Beşiktaş, bugün Sivasspor’la oynadığı karşılaşmadan da eli boş döndü. Sivasspor’a konuk olan Siyah-beyazlı ekip, dakika 6’da R. Manaj’ın attığı tek gol ile mağlup oldu. Maç 1-0 Sivasspor’un üstünlüğü ile sonlandı.

Resim

FENERBAHÇE LİDERLİĞİNİ KORUYOR

Süper Lig’de 60 puanla lider olan Fenerbahçe, MKE Ankaragücü’nü konuk etti. Karşılaşmaya 13. dakikada Tolga Ciğerci’nin penaltıdan attığı golle 1-0 geride başlayan Sarı-lacivertliler, Cengiz Ünder’in 20. ve 32. dakikalarda sahneye çıkması ile ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Mücadelede başka gol olmadı. Maçı 2-1 Fenerbahçe kazandı.

Resim