CHP Tuncer’in etrafında birleşti

CHP Tuncer’in etrafında birleşti cukurovagazetesi.com
Sami ŞAHİN

Mersin Mezitli Belediyesi Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Aday Adaylarıyla bir araya geldi.


Ahmet Serkan Tuncer,  Mezitli Belediyesi’ne aday gösterilmesinin ardından, Mezitli Belediye Başkan aday adayları ile bir görüşme gerçekleştirdi.  Mersin Mezitli Belediye Başkanı Adayı olan Ahmet Serkan Tuncer, “Mezitli’ye hizmet etme hedefimiz noktasında birlik ve beraberlik ruhumuzu güçlendirdi” dedi.

 

“MEZİTLİ’DE PARTİ İÇİ DEMOKRASİMİZİ GÜÇLENDİREREK BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ”
Mezitli’de hedefleri ortak olan adayların bir araya gelmesinin birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirdiğini söyleyen Tuncer, bu beraberliğin zafer getireceğinin de altını çizdi.
Tuncer, “Bu buluşma, Mezitli’ye hizmet etme hedefimiz noktasında birlik ve beraberlik ruhumuzu güçlendirdi. Partimizin çatısı altında, şehrimiz için en iyisini yapma konusundaki ortak kararlılığımızı bir kez daha ortaya koyduk. Birleşerek, bütünleşerek 31 Mart 2024 seçimlerinde tarihi bir zafer elde edeceğiz. Mezitli’de parti içi demokrasimizi güçlendirerek birliğimizi ve beraberliğimizi zaferle taçlandıracağız! Bu süreçte yanımızda olan tüm aday adayı yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Mezitli’de her fikirden, her tecrübeden faydalanarak, ortak aklın belediyemizin yönetiminde söz sahibi olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.