Vali Pehlivan, Türk milletinin kararlığına vurgu yaptı

Vali Pehlivan, Türk milletinin kararlığına vurgu yaptı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan; Toroslar ilçesinde bulunan Akbelen Mahallesi’ndeki Mersin Şehitliğini ziyaret etti. Vali Pehlivan, beraberindeki heyetle beraber, şehitler için dua okudu.


En son Pençe-Kilit Harekatı’nda 9 Türk askerinin şehit olmasından sonra, konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Pehlivan, şöyle konuştu:

‘’Her şehit haberi geldiğinde içimiz yanıyor, ocaklarımıza ateş düşüyor. Milletçe biliyoruz ki, tam bağımsızlığımızın, huzurumuzun, bugünümüzün ve yarınlarımızın teminatıdır kahraman şehitlerimiz.’' 

‘’Terör örgütleri asla hedeflerine ulaşamayacaktır’’

Mersin Valisi Ali Hamza Vali Pehlivan; terör örgütlerinin hedeflerine hiçbir zaman ulaşamayacaklarını belirtirken, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Şehadeti en büyük şeref olarak gören necip milletimiz ve güçlü devletimiz karşısında; şer odakları, terör örgütleri ve terör örgütlerini maşa olarak kullananlar, bin yıldır olduğu gibi bundan sonra da ülkemize diz çöktürme hedeflerine asla ulaşamayacaktır, hüsrana uğramaya devam edecektir.''

Vali Pehlivan; son olarak, şehitler için rahmet ve minnet duygularını dile getirerek: ‘’Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için canını feda eden kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun!’’ ifadelerini kullandı.