Çortul için mevlid töreni düzenlendi

Çortul için mevlid töreni düzenlendi cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Bir süredir COVID-19 tedavisi gören ve dün sabah hayatını kaybeden AK Parti Erdemli teşkilatı üyesi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Halit Çortul için Erdemli’de mevlid töreni düzenlendi.


Törene; Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Ak Parti Erdemli İlçe Başkanı Serdal Kaya, Ak Parti İlçe Teşkilatı, MHP Erdemli İlçe Başkanı Cevat Şahin, Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kara, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, MHP Erdemli parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halit Çortul’un mevlid programında konuşan Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, ‘’Halit başkanımızı rahmetle anıyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.’’ ifadelerini kullandı.

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Halit Çortul’un durumunun ağırlaşması sonrası; Çortul, Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti. Çortul’un tedaviye burada da cevap vermemesiyle dün sabah hayatını kaybettiği öğrenildi.

AK Parti’de Erdemli İlçe Başkanlığı yapan Halit Çortul, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Erdemli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilmişti.