Silifke Belediyespor, 2. sezona hazır

Silifke Belediyespor, 2. sezona hazır cukurovagazetesi.com
Şule İnan

TFF 3. Lig’de mücadele eden Silifke Belediyespor, 26 Aralık’ta ikinci devre hazırlıklarını yapmak üzere Antalya Belek’te özel bir otelde toplandı. Yoğun antrenman programıyla çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyespor, toplamda 3 hazırlık maçı planladı.


‘’2. devre için hazırız’’

30 Aralık'ta Serik Belediyespor ile karşılaşan ve maçı 4-1 kazanan Silifke Belediyespor’da; Teknik Direktör Ufuk Uysal, karşılaşmadan ve takımın performansından memnun olduğunu ifade etti.

Sonraki iki maçında Ordu 1976 ve Alanya Kestel takımları ile karşılaşacak olan Silifke Belediyespor’da; Teknik Direktör Uysal, takımın ikinci devre için hazır olduğunu açıklarken, yeni transfer sürecine girildiğinin de müjdesini verdi.

‘’Oyundan memnunuz’’

Ufuk Uysal; ‘’Hazırlık maçımızı kazandık ancak bizim için bu dönem galibiyetten daha önemlisi takımımızın saha içi görüntüsüydü. Oynadığımız oyundan memnunuz. Hazırlık maçlarında skordan daha önemli olan gelecek maçlara hazır görüntü çizebilmek. 2. devreye hazır olacağız. Takımımıza şu an 1 forvet oyuncusu dahil ettik, 2 oyuncu ile de anlaşma aşamasındayız, onları da ikinci devre için hazır hale getireceğiz. Transfer sürecini sağlıklı bir şekilde doğru kararlar ve doğru oyuncularla tamamlamak istiyoruz. Kampımızı 8 Ocak'ta sonlandırıp, takımımıza izin vereceğiz. 11 Ocak'ta Silifke'mizde toplanıp, Pazarspor maçı hazırlıklarına başlayacağız.’’ diye konuştu.