Kavalcı, TİY’de değişim sinyalini verdi

Kavalcı, TİY’de değişim sinyalini verdi cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Tarsus İdman Yurdu (TİY), ligin ilk yarısını tamamlayıp, sezonun ikinci yarısı için çalışmalarına başladı. Takımın transfer çalışmalarının başladığını söyleyen TİY Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, aynı zamanda takımın bugün gerçekleşecek olan Olağanüstü Seçimli Yönetim Kurulu Toplantısı’yla beraber güçlü bir ekip oluşturulacağının da sinyalini verdi.


‘’Transfer edilen oyuncular en kısa zamanda açıklanacak’’
Başkan Kavalcı, yaptığı açıklamada; Tarsus İdman Yurdu'nun transfer çalışmalarına başladığını bildirerek, en kısa zamanda anlaşma sağlanan futbolcuların açıklanacağını söyledi.

Cem Kavalcı, açıklamasında; göreve geldiği günden beri TİY’i en iyi şekilde temsil etmek adına elinden gelenin fazlasını yaptığı da belirtti.

‘’Taraftarlarımız dışında destek görmedik’’

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkan Cem Kavalcı, söz konusu durumu,‘’Elimi değil gövdemi taşın altına koydum.’’ şeklinde açıklarken; sözlerini şöyle sürdürdü:  ‘’Bu süreçte taraftarlarımız dışında 3-5 kişiden başka kimseden destek görmedik.’’

‘’Güçlü ekip’’ vurgusu

Tarsus İdman Yurdu'nun bugün Olağanüstü Seçimli Yönetim Kurulu Toplantısı yapacağını da duyuran Kavalcı, yönetimi güçlendirmek adına, yeni ‘Yönetim Kurulu’ listesinin hazırlandığını söyleyip, ‘’Takımımıza sadece sahip çıkmak dışında, takımımızın hak ettiği yerlere gelmesi adına daha güçlü bir ekip ile yola devam edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.