‘3 Ocak Zafer Yürüyüşü’ ne Cumhur İttifakından yoğun katılım

‘3 Ocak Zafer Yürüyüşü’ ne Cumhur İttifakından yoğun katılım cukurovagazetesi.com
Ebru Dost

3 Ocak Mersin’in Kurtuluş Günü’nde düzenlenen ‘Geleneksel 3 Ocak Zafer Yürüyüşü’ ne Cumhur İttifakı ortakları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Adalet ve Kalkındırma Partisi (Ak Parti) Mersin ekibi yoğun katılım gösterdi.


Mersin Valiliği ile Toroslar Belediyesinin ortak düzenlediği zafer yürüyüşü, Mersin Ak Parti ve MHP teşkilatlarının yoğun katılımıyla coşku içinde geçti. Yürüyüşe Vali Ali Hamza Pehlivan, belediye başkanları Atsız Afşin Yılmaz, Mustafa Gütak’ın yanı sıra AK Parti ve MHP Mersin Milletvekilleri ve ilçe başkanları da katıldı.

Ak Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir’de gerçekleşen yürüyüş için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekillerimiz Sayın Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, MHP Mersin Milletvekili Sayın Levent Uysal, MHP Mersin İl Başkanı Sayın Serdar Soydan, Kadın Kolları İl Başkanımız Sayın Fatma Abacı, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarımız ve İlçe Teşkilatları, İlçe Belediye Başkanlarımız ve Mersin'li hemşerilerimiz ile 3 Ocak Zafer Yürüyüşüne katıldık. Bu kutlu günde şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” idafelerine yer verdi.