Kıratlı’dan havalimanı müjdesi için teşekkür mesajı

Kıratlı’dan havalimanı müjdesi için teşekkür mesajı cukurovagazetesi.com
Ebru Dost

Ak Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Mersinlilere müjde’ başlığıyla duyurduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın açılış tarihi için bir teşekkür mesajı yayımladı.


Erdoğan, Mersinlilerin uzun süredir beklediği ve yerel siyasilerin dikkatle takip ettiği Çukurova Havalimanı'nın açılış tarihini “Hem Adanalı hem de Mersinli kardeşlerimizin hasretle beklediği Çukurova Havalimanı'nı önümüzdeki ay açmayı hedefliyoruz" diyerek duyurdu.

Havalimanının açılışı için günler sayılırken Vekil Kıratlısosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ilgililere teşekkür etti. Kıratlı mesajında, “Hayırlı olsun Mersin’im. Çukurova Bölgesel Havalimanımızı inşallah önümüzdeki ay açıyoruz. Türkiye Yüzyılımızda Mersinimize kazandırdığımız bu devasa hizmetten dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn.Abdulkadir Uraloğlu’na, milletvekillerimize, üstlenici firmaya ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Çukurova Havalimanı hakkında:
Yenice’de yapılan Çukurova Havalimanı yaklaşık 8 milyon m2 alanda 3 bin 500 metre uzunluğunda ve 75 metre genişliğinde piste sahip. Açılacak havalimanında yaklaşık 2 bin kişinin istihdam edeceği ön görülürken, açılışın; Cumhurbaşkanı’nın katılacağı resmi bir törenle yapılacağı öğrenildi.