Sağlık çalışanları bir arada

Sağlık çalışanları bir arada cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (YENİ SENDİKA) ekibi, Toros Devlet Hastanesi, 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ve Mersin Şehir Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanları ile bir araya geldi.


Yeni Sendika genel başkanı Metin Memiş, başkan vekili Fatih Seyran, genel başkan yardımcısı Recep Temel, İl temsilcisi Gani Sezgin ve yönetim kurulu üyeleri Mersin’de sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına birlik mesajı verdi. 

Yeni Sendika, Mersin sağlık çalışanlarına özgü ziyaretini, “Genel Başkanımız Metin Memiş, Genel Başkan Vekilimiz Fatih Seyran, Genel Başkan Yardımcımız Recep Temel, İl Temsilcimiz A.Gani Sezgin ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Toros Devlet Hastanesi, İl sağlık Müdürlüğü ile Şehir Hastanesinde görev yapan sağlık çalışanlarımız ile yenilenmenin, umudun, samimiyetin, birlik ve beraberliğin fotoğrafını çektik. İnançla, sevgiyle, saygıyla, kararlılık ve azimle çalışanlarımızın yanındayız” ifadeleriyle duyurdu.