O burçlar çapkınlıktan sabıkalı

O burçlar çapkınlıktan sabıkalı cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Aldatma konusunda ustalaşmış 5 burç açıklandı! Eş adayınıza dikkat!


Gök cisimlerinin konumuna göre yorumlanan astrolojide her bir burç o konuma ve astoronomik olaylara bağlı olarak belli başlı karakteristik özellikler kazanıyor. Burçlar arasında çapkınlıklarıyla yıldırmış olanlar da var sadakatiyle büyüleyenler de… Bu kez aldatma konusunda ustalaşmış 5 burç belli oldu. Astrologlar eş seçimi için uyardı. İşte aldatmaktan sabıkalı o burçlar…

En çok aldatan 5 burç açıklandı. Kişilerin davranışlarını ve kaderlerini etkilediğine inanılan astroloji çalışma alanında birçok yorum bulunuyor. Bazı ortak özellikler üzerinde yoğunlaşan uzmanlar bu defa çapkınlığa dikkat çekti: Eşinizi seçerken o burçlara dikkat edin!

En çapkın burçlar belli oldu. Sadakat konusunda problem yaşayan ve gözü dışarıda olan burçlar astrologlar tarafından açıklandı. Listede şaşırtanlar var!

1. Aslan

Aslanlar flörtün kitabını yazabilir. Bu konuda ustalaşan Aslan burcu, numarasız ve taktiksiz doğal çekiciliklerine, karizmalarına ve sevile bilirliklerine güvenirler. Aslanlar hemen hemen herkese karşı arkadaş canlısı olmaları ile biliniyor. Siz farkında olmadan bunu uzun süreli göz teması, şakacı alaylar ve iltifatlarla bir adım öteye taşıyabilir ve sizinle flört edebilirler. Aslanların zahmetsizce flört etmesi genelde sempati ile karşılanır; zorlama veya ürkütücü gibi görünmez. Onların bölünmemiş dikkatine sahip olmaktan etkilenmemek ise çok zor.

Öte yandan ilişkilerinde eğer yeterince tatmin olmuyorlarsa hemen yeni adayları değerlendirmeye geçerler.

2. İkizler

İkizler asla Akrep kadar aldatıcı olmayacak olsa da, manipülasyon ve yalan söz konusu olduğunda, kesinlikle bu konuda bir yetenekleri vardır.

Ne yazık ki, İkizler yalan söyleme eğilimleri bulunmaktadır. Bu da aldatma konusunda onları ön plana çıkartır.

3. Balık

Balıkları sadece usta, hassas bir ruh olarak görsek de, gerçek şu ki, bunun altında istediklerini elde etmek için yalan söyleyen bir parça şeytan var.

Çoğu burçtan çok daha sezgisel olma yetenekleriyle Balık, hemen hemen her durumda istediklerini elde etmek için ne söyleneceğini ve onlara nasıl söyleneceğini tam olarak bilir.

Balık burçlarının aldatma meyili ise kendilerine duygusal olarak yaklaşan kişileri reddedemeyişlerinden Öyle kaynaklanmaktadır.

4. Koç Burcu

Aldatmaya meyilli burçlar listesinide ilk beşe giren bir burç da Koç burcudur. Koç burçları düşünmeden hareket ederler. İlişkilerinde yaşadıkları en önemli problem de çoğu zaman bundan kaynaklanır.

ki, bu durum çoğu zaman ilişkilerde aldatmalarla sonuçlanabilir.

5. Yay Burcu

Gözü dışarıda olan burçlardan biri de yaydır. Yay burcu oldukça dışa dönük bir yapıya sahiptir. Birine bağlanması oldukça zor olduğundan bu burç aldatan burçlar arasında dördüncü sırada yer alır.