Siyasiler, Naim Süleymanoğlu’nu andı

Siyasiler, Naim Süleymanoğlu’nu andı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

Dünya ve Türk halter tarihine adını altın harflerle yazdıran efsane sporcular arasında yer alan olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu “Cep Herkülü” lakaplı Naim Süleymanoğlu’nun vefatının üzerinden 6 yılında siyasiler tarafından da anıldı.


CHP Genel başkanı Özgür Özel, sosyal medya da yaptığı paylaşım: Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonumuz, Bulgaristan Türklerinin uğradığı zulmü ve baskıları tüm dünyaya haykırmış, anavatanlarına dönüşleri ve özgürlük mücadelelerinde öncü olmuş, gururumuz Naim Süleymanoğlu'nu vefatının 6'ncı yıldönümünde saygıyla anıyorum.

Mersin, Milletvekili Gülcan Kış, “Rekorlara ve şampiyonluklara doymayan, kazandığı sayısız başarısıyla göğsümüzü kabartan milli gururumuz, “Cep Herkülü” Naim Süleymanoğlu’nu vefatının 6. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Binali Yıldırım, “Unutulmaz zaferlere imza atan, şanlı bayrağımızı gururla dalgalandıran, milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nu rahmetle anıyorum. Ruhu şad, mekânı Cennet olsun” diye konuştu.

Mersin İYİ Parti Milletvekili Burhanettin Kocamaz Cep Herkülünü saygıyla şu mesajıyla paylaştı, “ANMA!.. Ay yıldızlı bayrağımızı sayısız kez göndere çektirip bizi onurlandıran, tarihimizin gelmiş geçmiş en başarılı sporcularından dünya ve olimpiyat şampiyonu haltercimiz, Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’nu vefatının yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum. Ruhu şad olsun.”