Talat Dinçer’den sanayicilere destek çağrısı

Talat Dinçer’den sanayicilere destek çağrısı cukurovagazetesi.com
Şule İnan

CHP Mersin Milletvekili ve Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Eski Başkanı Talat Dinçer, sanayicilere destek olunması için çağrı yaptı. Mersin Tekstil Üreticileri Derneği Başkanı Kemal Dede ile bir araya gelen Dinçer, konuya ilişkin, Dede’yle görüş alışverişinde bulundu.


'’Artık sanayicilerimize destek olun’’

Buluşmada ‘’Sanayicilerimize destek olun’’ diyen Talat Dinçer, Türkiye genelinde Mersin’in, penye ve eşofman altı üretiminde öncü bir rol oynamakta olduğunu söyledi. Öte yandan Dinçer, üretimlerin depo ve apartman altlarında sınırlı koşullarda gerçekleştiğine de vurgu yaptı. Dinçer, ‘’Bu durum, işçi sağlığı ve çevre açısından ciddi sorunlar yaratmaktadır’’ dedi.

‘’Tekstilkent’’ vurgusu

‘’Firmalarımızın markalaşması ve büyümesi için Tekstilkent'e ihtiyaçları var’’ diyen Talat Dinçer, aksi halde firmaların  yok olma tehlikesiyle karşı karşıya geleceğine dikkat çekti. ‘’Hükümetin Mersin'e bir Tekstilkent kazandırarak bu sorunlara çözüm getirmesi acil ve önemlidir’’ ifadelerini kullanan Milletvekili Dinçer, son olarak, ziyaretleri dolayısıyla Mersin Tekstil Üreticileri Derneği Başkanı Kemal Dede ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.