Tarsus Şehir Tiyatrosu 'Çirkin' Oyununu Adana’da Sahneledi

Tarsus Şehir Tiyatrosu 'Çirkin' Oyununu Adana’da Sahneledi cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun ‘Çirkin’ isimli oyunu, Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Adana 8. Şehir Tiyatroları Festivali’ kapsamında Adanalı tiyatroseverlerle, Adana Şehir Tiyatroları Sahnesi’nde buluştu. Oyun ayakta alkışlanarak, izleyicilerden büyük beğeni topladı.


Tarsus Şehir Tiyatrosu’nun ünlü Alman oyun yazarı Marius von Mayenburg tarafından kaleme alınan tek perdelik ‘Çirkin’ oyunu, Adanalılardan tam not aldı.

Adana’da, Adana Şehir Tiyatroları Sahnesi’nde oynanan oyun, izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Yönetmenliği Nihat Çapar tarafından yapılan oyunda, Murat Çapar, Özmen Güvençli, Seçil Dedeyi, Ozan Karabulut ve Yahya Okat yer aldı.

“Hepinize katılımlarınız için çok teşekkür ediyoruz”

Yönetmen ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Çapar, “Bugün burada olduğumuz için çok mutluyuz. Sizlere Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın selamlarını getirdik. Bu festival için Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a, hem genel sanat yönetmenimiz hem Adana Şehir Tiyatrosu emekçilerine teşekkür ederiz. Bu festivalin yapılması ve hayata geçmesi noktasında mücadele verdikleri için hem kurumum adına hem ekibim adına hem kendi adıma şükranlarımı sunuyorum Bu salonları, bu meydanları, bu alanları doldurduğu sürece bizler buraya gelmek için büyük çaba ve memnuniyet sarf edeceğiz. Büyük gayretler sarf edeceğiz. Bu tip etkinlikler sürdürdüğü sürece destekçisi olmaya, alın teri akıtmaya devam edeceğiz. Hepinize katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.