Kavalcı, “Bazı futbolcular ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız”

Kavalcı, “Bazı futbolcular ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız” cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 2023-2024 sezonu 1.Grup’ta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu’nda (TİY) Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı kulübün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takıma yeni transfer edilen bazı oyuncular ile yolların ayrıldığını duyurdu.


Haber- Kader Çetintaş

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve peş peşe oyuncu transferi ile sıfırdan bir kadro kuran Tarsus İdman Yurdu’nda Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, yapılan çalışmalar sonucunda bazı oyuncular ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Kavalcı, “Teşekkür ediyoruz”

 Sarı-lacivertli ekibin resmi sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Kavalcı şunları belirtti, “Sezon başında transfer çalışmalarımız kapsamında takımımıza dahil ettiğimiz futbolculardan bazıları ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik Heyetimizin oyun sistemine uymayan ve liste dışında kalan futbolcular ile yollarımızı ayırırken kendilerinin de bu konuda sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarını takip ettik. Yollarımızı ayırdığımız futbolcu arkadaşlarımıza da başarılar diliyor ve kısa sürede olsa takımımıza faydalı olmaya çalıştıkları için teşekkür ediyoruz. Birkaç gün içerisinde sosyal medya hesabımızdan da kamp kadromuzu paylaşacağız” dedi.

Kavalcı, “Bizim camiamız 100 yıllık bir camiadır”

Takımda yaşanan ayrılıkların para ile ilgisi olmadığını ifade eden Kavalcı, “Sosyal medyada bazı haberler çıkmakta bu konuyla ilgili fakat bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz. Çoğunluğu Tarsuslu çocuklarımızın oluşturduğu ve Teknik Heyetimizin oyun sistemine göre oluşan bir kamp listesi hazırlandı. Bizim camiamız 100 yıllık bir camiadır. Cumhuriyet ile yaşıt ve Çukurova’nın gözbebeğidir. Bu sebepten kulübümüz üzerinde oluşturulan kirli algılara izin vermeyeceğimizin bilinmesini isterim. Tarsus İdman Yurdu’muz emin ve kararlı adımlarla yoluna devam edecektir” dedi.