Hakan Sefa Çakır’ı ziyaret ettik

Hakan Sefa Çakır’ı ziyaret ettik cukurovagazetesi.com

‘Cukurovagazetesi.com’ internet haber sitemizin İmtiyaz Sahibi Neslihan Yalçın, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın yeni Başkanı Hakan Sefa Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


Haber- Mehmet Çetin

4 Temmuz tarihinde MTSO Yönetim Kurulu üyeleri arasında yapılan seçimlerde tüm üyelerin oyunu alan Hakan Sefa Çakır, MTSO’un yeni Başkanı olmuştu. Tebrik ziyaretlerinin sürdüğü MTSO’da ‘cukurovagazetesi.com’ internet haber sitemizin İmtiyaz Sahibi Neslihan Yalçın da, Başkan Çakır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kent sorunların konuşulduğu ziyarette MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, birlik ve beraberlik çağrısı yaparak şunları söyledi, “Mersin için ve ülkemiz için mücadele edeceğiz. Şu anda kent olarak birleşerek kenetlenmemiz lazım. Mersin için öncelikleri belirlememiz lazım. Bu yüzden Mersin’deki dernekleri, sivil toplum kuruşlarını, belediyeleri, milletvekillerimizi işin içine alacağız. Burada siyaset yok, Mersin için ne yapabiliriz bunu konuşmamız lazım. Bir olacağız, Mersin için çalışacağız. Herkes siyaseti Mersin dışında yapacak. Köprü olarak bizim şehir için ne yapmamız gerekiyorsa biz varız. Bunu da yapacağız bunun için mücadele edeceğiz. Konsensus dediğimiz, 10 kişinden 1 kişi hayır diyorsa eğer, o 1 kişinin de bildiği bir şey vardır. Ya biz onu ikna edeceğiz ya o bizi ikna edecek.  Bu biraz zaman alacak belki, karar alamıyorsak 1 hafta sonra konuşacağız ve bunun neticesinde ülke için, şehir için hangisi doğruysa karara varacağız” ifadelerine yer verdi.