36. Cadde Yol ve Asfalt Çalışmaları Gerçekleşti. Trafik Vatandaşların Hizmetine Açıldı

36. Cadde Yol ve Asfalt Çalışmaları Gerçekleşti. Trafik Vatandaşların Hizmetine Açıldı cukurovagazetesi.com

Mersin Yenişehir Limonluk Mahallesi 36. Cadde’de yol yenileme çalışması başlatmıştı. Tüm çalışmaları tamamlanan yol, ulaşıma açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.


Haber-Mehmet Çetin

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yol ve asfalt çalışmalarına hız kesmeden sürdürüyor. Daha önce birçok noktada yol ve asfalt çalışması gerçekleştiren ekiplerin bir diğer durağı da Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi 36. Cadde oldu. Geçtiğimiz günlerde yaya ve araç trafiği bakımından yoğun bir şekilde kullanılan Yenişehir İlçesi Limonluk Mahallesi 36. Cadde’de yol yenileme çalışması başlatmıştı.

Ekipler, 36. Cadde’nin 13. Cadde ile İsmet İnönü Bulvarı arasındaki 1 kilometrelik kısmında çalışma gerçekleştirerek trafiği aksatmadan kısmi kapama yaparak faaliyetlerine devam etti. 1 km uzunluğundaki yolda aşınma seviyesinde 7 bin 500 ton sıcak asfalt kaplama imalatı ve orta refüj yenileme çalışması gerçekleştirdi. Sıcak asfalt seriminin tamamlanmasının ardından şerit çizgilerinin çekilmesi ve yol işaretlemelerinin yapılması ile tüm çalışmaları tamamlanan yol, ulaşıma açıldı.