Kırmızı Şeytanlar, şampiyonluğu kutlayacak

Kırmızı Şeytanlar, şampiyonluğu kutlayacak cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 1.Grup’ta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Yeni Mersin İdman Yurdu’nun saha olayları nedeni ile yarım kalan şampiyonluk kutlamasını Kırmızı Şeytanlar Taraftar Grubu organize edecek. Cumartesi günü gerçekleştirilecek şampiyonluk kutlaması Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda yapılacak.


Haber-Sami Şahin

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), ligin son maçında Yomraspor’u sahasında 5-1’lik skorla yenerek grubunu 68 puanla şampiyon olarak tamamlamıştı. TFF 3.Lig’den şampiyon olarak tamamlayarak TFF 2.Lig’e çıkmaya hak kazanan Yeni MİY’de ise yarım kalan şampiyonluk kutlaması ise taraftar grubuna kaldı. Yeni MİY, ‘Kırmızı Şeytanlar’ taraftar grubundan yapılan açıklamada, Yeni Mersin İdman Yurdu’nda cumartesi günü şampiyonluk coşkusunun kutlanacağını duyurdu.

“En çok biz üzüldük, en çok biz sevineceğiz”

Kırmızı Şeytanlar Grubu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “Tüm sezon boyunca, gerek evimizde gerekse de uzak yakın demeden tüm deplasmanlarda, gırtlağımız patlarcasına sevdamızı haykırdık. Bu yolda çok cefa çektik çok canlar verdik. En nihayetinde sezon sonunda takımımız ligi lider tamamladı ve hakkımızla şampiyonluğa ulaştık. Şimdi "En çok biz üzüldük, en çok biz sevineceğiz" mottosuyla yola çıktığımız sezonda, şerefimizle hakkımızla kazandığımız şampiyonluğumuzu doyasıya kutlama vakti! Kırmızı Şeytanlar Grubu olarak düzenleyeceğimiz organizasyonda Cumartesi günü saat 18.30'da Mersin İdman Yurdu Meydanı'nda buluşuyoruz, şampiyonluğu coşkuyla kutluyoruz! Kutlama öncesi eski Tevkif Sırrı Gür Stadı'ndan Mersin İdman Yurdu Meydanı'na araç konvoyu düzenlenecektir. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Ne kimseye aidiz ne kimseye sahibiz, tek geldik tek gideriz.”