Play-Off Yarı Final Heyecanı Yarın Başlıyor

Play-Off Yarı Final Heyecanı Yarın Başlıyor cukurovagazetesi.com

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig Play-Off Yarı Final heyecanı başlıyor. Yarı final mücadelesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) serinin ilk maçında rakibi Semt77 Yalovaspor’u sahasında yarın konuk edecek.


Haber- Sami Şahin

Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig Play-Off Yarı Final heyecanı yarın başlıyor. Yarı final’de mücadele edecek olan Mersin Büyükşehir Belediyespor’un rakibi ise Semt77 Yalovaspor. MSK, Yalovaspor engelini aşarak finale çıkmanın hesaplarını yapıyor. Play-off yarı final turunun diğer bir eşleşmesi olan Yılyak Samsunspor ve Sigortam. Net ise ikinci final bileti için mücadele edecek. Yarı final serisinde 3 galibiyete ulaşan ekip final biletini cebine koyarak yoluna devam edecek.

MSK evinde avantaj arayacak

Çeyrek final turu sonucunda TED Ankara Kolejlileri yenerek tur atlayan Semt77 Yalovaspor, yarı finalde MSK’nın rakibi olmuştu. Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig 2022-2023 Sezonu’nda MSK, Yalovaspor ile oynadığı 2 maçta da parkeden galibiyetle ayrılmıştı. Yalovaspor’un ev sahipliğinde oynan ilk karşılaşmada MSK, sahadan 78-70 galip ayrılmıştı. Mersin’de oynanan ikinci maçta da Carettalar parkeden 80-70’lık skorla kazanan taraf olmuştu. MSK, play-off yarı finalinde evinde oynayacağı ilk karşılaşmada parkeden galibiyet ile ayrılarak seride avantajı yakalamanın hesaplarını yapıyor.

İlk iki maç Mersin’de

MSK-Yalovaspor yarı final sersinin ilk karşılaşması yarın saat 18.30’da Mersin’de Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak. Serinin ikinci maçı 9 Haziran Cuma günü yine Mersin’de oynanacak.