Başarır: ’Canla Başla Çalışacağım’

Başarır: ’Canla Başla Çalışacağım’ cukurovagazetesi.com

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, yeni dönemde Grup Başkanvekili olarak seçilmesinden sonra Başarır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şahsıma verilen onurla taşıyacağım bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek için büyük bir sorumluluk bilinciyle canla başla çalışacağım” ifadelerine yer verdi.


Haber- Sami Şahin  

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’ın, yeni dönemde Grup Başkanvekili olarak görevlendirildiğinin açıklanmasından sonra ise Başarır sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şunları belirtti, “Şahsıma verilen onurla taşıyacağım bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek için büyük bir sorumluluk bilinciyle canla başla çalışacağım. Yeni dönemde de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin ışığında mücadelemize yılmadan devam edeceğiz. Şahsımı bu göreve layık gören milletvekillerimize teşekkür ediyor, CHP TBMM Grup Yönetimi’ne seçilen arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Başarır’a tebrik mesajları

CHP’nin Grup Başkanvekili olarak seçilen Başarır’a ilk andan itibaren tebrik mesajları yağdı. CHP Mersin İl Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Grup Başkan Vekili seçilen Mersin Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır’ı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. CHP’li Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP Grup Başkanvekili olarak görev alan Mersin Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır’ı tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. CHP Yenişehir Belediyesi Abdullah Özyiğit, “CHP Grup Başkanvekili olarak görev alan Mersin Milletvekilimiz, kıymetli dostum Ali Mahir Başarır'ı tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Antmen ve Gökçel’den, Başarır’a tebrik

27.Dönem’de Mersin Milletvekili olarak Başarır’la birlikte TBMM’de görev alan Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel’den de paylaşım mesajları geldi. Antmen, yaptığı paylaşımda, “Değerli yol arkadaşım Ali Mahir Başarır, CHP TBMM Grup Başkanvekili seçilmiştir, kutluyor başarılar diliyorum” dedi. Gökçel ise, “27. Dönemde birlikte görev yaptığım kardeşim, Mersin Milletvekilimiz Ali Mahir Başarır, 28.Dönemde CHP Grup Başkanvekili olarak görev yapacak. Ali Mahir Başarır'a başarılar diliyorum” dedi.