Erdemli Belediyespor, BAL’da

Erdemli Belediyespor, BAL’da cukurovagazetesi.com

Mersin Süper Amatör Lig Play-Off turlarını 23’er puanla zirvede bitiren iki ekip Mersin Camspor ve Erdemli Belediyespor, final karşılaşmasına çıktı. Mersin Şehir Stadyumu’nda oynan karşılaşmanın normal süresi ve uzatmaları 0-0 eşitlik ile tamamlandı. Penaltı vuruşuna giden maçı Erdemli Belediyespor 4-3 alarak şampiyon oldu ve Bölgesel Amatör (BAL) Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.


Haber- Kader Çetintaş

Mersin Süper Amatör Lig Play-Off turunda aynı Mersin Camspor ve Erdemli Belediyespor  iki ekipte 23’er puanla zirveyi paylaştı. Erdemli Belediyespor, play-off turunda çıktığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 23 puan topladı. Mersin Camspor da play-off turlarında çıktığı karşılaşmalarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle oynadı ve o da, 23 puan topladı.

Erdemli penaltılarda kazandı

 Mersin Süper Amatör’de şampiyonun belirlenmesi için bir maça daha gidildi. Mersin Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın başlama düdüğü saat 16.00’da çaldı. Final karşılaşmasının ilk yarısı ve ikinci yarısı başladığı gibi 0-0 eşitlik ile tamamlandı. 15’er dakikalık iki uzatma devresinde de eşitlik bozulmayınca karşılaşma penaltı vuruşlarına gitti. Penaltı vuruşları sonucunda 4-3 kazanan Erdemli Belediyespor, Mersin Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamladı ve Bölgesel Amatör (BAL) Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.