Adem Koca, “Öğretmen Hatıra Ormanı ve Şehit Öğretmenler Abidesi" ni Ziyaret Etti

Adem Koca, “Öğretmen Hatıra Ormanı ve Şehit Öğretmenler Abidesi cukurovagazetesi.com

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca Keçiören’deki Öğretmen Hatıra Ormanı’nda depremde hayatını kaybeden öğretmen ve eğitim neferleri anısına yapılan anıtın açılışına katıldı.


Haber-Kader Çetintaş

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Keçiören'deki Öğretmen Hatıra Ormanı'nda depremde hayatını kaybeden öğretmen ve eğitim neferleri anısına yapılan anıtın açılış törenine katıldı. "Öğretmen Hatıra Ormanı ve Şehit Öğretmenler Abidesi" ziyaretinde, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da eşlik etti.

Töreninde yaptığı konuşmada terör saldırılarında ve depremde hayatını kaybeden tüm öğretmenlere Allah'tan rahmet dileyen Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Şubat'taki depremler sonrasında yaraları hızla sarmak için tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte sahada olduğunu belirtti. 

 Adem Koca, Ziyaret esnasında Mersin Erdemlili Şehit Öğretmen Hacı Ömer Serin'in kabrini özellikle ziyaret ederek, çok duygulandığını ifade edip; "Şehit öğretmenimizi ve ebediyete intikal etmiş tüm meslektaşlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.