Yeni MİY’in Rakibi Hacettepe 1945

Yeni MİY’in Rakibi Hacettepe 1945 cukurovagazetesi.com

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve şampiyonluğa oynayan Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY), Pazar günü deplasmanda Hacettepe 1945’e konuk oluyor. Kırmızı-lacivertli ekip son haftalarına gidilen lig de, Hacettepe karşısında hata yapmayarak kazanmanın hesaplarını yapıyor.


Haber- Mehmet Çetin

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve 5 puan farkla liderliğini sürdüren Yeni MİY, bu hafta Hacettepe 1945’e konuk oluyor. Lig yarışında son haftalarda aldığı sonuçlarla dikkat çeken Yeni MİY, bu hafta sahaya mutlak 3 puan için çıkacak.

Lider, rakipleri sayesinde zirvede yerini korudu

Kırmızı-lacivertli ekip ligde oynadığı son 7 maçta, sadece 2 galibiyet alırken kalan 5 maçta ise sahadan beraberlik ile döndü. Kötü grafiği ile ligde alarm veren Yeni MİY, tüm puan kayıplarına rağmen liderlik yarışındaki rakiplerinin de puan kaybetmesiyle zirvede puan farkını korudu.

Şile galibiyeti moralleri yükseltti

Kırmızı-lacivertliler peş peşe alınan kötü sonuçlardan sonra geçen hafta Şile Yıldız Spor karşısında aldığı 4-0’lık galibiyetle rahat bir nefes almıştı. Ligde 28 hafta sonunda Mersin ekibi; 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 57 puanla zirvenin sahibi durumunda. Liderin en yakın takipçisi olan 52 Orduspor FK ise 52 puanla 2.sırada yer alıyor.

Ligde son 6 hafta

Yeni MİY şampiyonluk yolunda son 6 haftaya girerken bu hafta deplasmanda Hacettepe 1945’e konuk olacak. Hacettepe, ligde 31 puanla 13.sırada düşme potasına yakın bir konumda bulunuyor.Hacettepe 1945-Yeni MİY karşılaşması Pazar günü saat 15.00’te Ankara’da Çubuk İlçe Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmanın orta hakemliğini Yücel Büyük, yardımcılıklarını ise Azem Zorlu ve Ali Rıza Öztürk yapacak.