Tarsuslu Periler, kupasına kavuşuyor

Tarsuslu Periler, kupasına kavuşuyor cukurovagazetesi.com

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de sezonu şampiyon olarak bitiren Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bugün ligin son karşılaşmasına çıkarak, Botaş Gelişim’i (K) sahasında konuk edecek. Tarsuslu Periler bu karşılaşmadan sonra şampiyonluk kupasını kaldıracak.


Haber: Mehmet Çetin

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve İzmit Belediyespor galibiyeti ile sezonu şampiyon olarak tamamlamayı garantileyen Tarsuslu Periler, sezonu bitiriyor. Tarsus ekibi, bugün Mersin’de Botaş Gelişim’i ağırlayacak.

Karşılaşmadan sonra periler kupayı kaldıracak

Tarsus ekibi, geçen hafta şampiyon olarak çıktığı Emlak Konut Gelişim karşılaşmasından sonra, bu hafta Botaş Gelişim ile karşılaşacak ve sezonu bitirecek. Tarsuslu Periler bu karşılaşmadan sonra şampiyonluk kupasını kaldıracak. Tarsus Belediyesi, bu başarısı ile Türkiye ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne mücadele etmeye hak kazanırken önümüzdeki sezon Mersin’de, ÇBK’la ile beraber iki temsilcimiz yer alacak. Şampiyonluk kutlamasına da sahne olacak karşılaşma bugün Mersin’de Edip Burhan Spor Salonu’nda saat 14.00’te oynanacak. Kupa töreninden kaynaklı Tarsus’tan Mersin’e gelmek isteyen taraftarlar için ise bugün Mehmet Çelebi Spor Salonu ve Tarsus Şehir Stadyum saat 12.00’de servis kaldıracak.