Şampiyon perilerde keyifler yerinde

Şampiyon perilerde keyifler yerinde cukurovagazetesi.com

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve sezonu şampiyon olarak tamamlayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı önceki gün iftar yemeğinde tam kadro bir araya geldi.


Haber: Mehmet Çetin 

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’de mücadele eden, Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligin 28.hafta karşılaşmasında Mersin’de ağırladığı İzmit Belediyespor’u, 65-49’luk skorla mağlup etmiş ve lig bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Tarsuslu Periler sezonu şampiyon olarak tamamlarken önümüzdeki sezon Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nde de mücadele etmeye de hak kazanmıştı.

Tarsus ekini iftar yermeğinde buluştu

Tarsus’ta şampiyonluğun sevinci sürerken önceki gün takım, tam kadro yemekte buluştu. İlkem Yapı şirketi ile iftar yemeğinde bir araya gelen takımda, Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı As. Başkanı İsmail Altun ve Başantrenör Mustafa Secerlioğlu da katılım sağladı. Takımın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda akşam yemeğindeki fotoğraflara da yer verilerek, şu ifadeler kullanıldı, “Şampiyon takımımızın 27 maç 23 galibiyetle son 1 haftaya girerken 2022-2023 yılı sezonu şampiyonluğunu ilan eden ligin başından beri sürdürdüğü liderlik ile son maçında gösterdiği performans ve mücadeleden dolayı takımı kutladı ve başarılarının devamını diledi. Takımımızın her sorunu ile ilgilenen ve yakından takip eden Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Dr. Haluk Bozdoğan'a teşekkürlerimizi sunarız”

Periler kupayı kaldırıyor

Öte yandan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı bu hafta oynayacağı ve ligin son maçı olan Botaş Gelşim (K) karşılaşması ile sezonu tamamlayacak.Mersin Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanacak bu karşılaşman sonra periler, Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Lig’i 2022-2023 sezonunun şampiyonluk kupasını kaldıracak.