MSK, BAŞKENT DEPLASMANINDA HATA YAPMADI

MSK, BAŞKENT DEPLASMANINDA HATA YAPMADI cukurovagazetesi.com

Misli.com Türkiye Erkekler 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), ligde Ankaragücü Mamak Belediyesi’ne konuk oldu. Carettalar karşılaşmadan 95-82’lik skorla galip gelerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.


Haber-FIRAT TATLI

Misli.com Türkiye Erkekler 1.Lig’de mücadele eden MSK, ligde 22.hafta karşılaşması kapsamında bu hafta Ankaragücü Mamak Belediyesi’ne konuk oldu. Karşılaşma, Cumartesi günü saat 15.45’te Ankara’da Mamak Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Salonu’nda oynandı.

MSK KAZANMAYI BİLDİ

Karşılaşmanın ilk periyodu her iki takımın da karşılıklı sayılarına sahne oldu. Carettalar ilk çeyreği 21-22 önde tamamladı. İkinci çeyrekte MSK,  rakibi karşısında ilk çeyreğe nazaran daha üstün bir performans sergiledi. Carettalar bu periyotta rakibine 29-11’lük üstünlük sağladı ve maçta skoru 31-52’ye kadar taşıyarak soyunma odasına üstün giden taraf oldu. Devre arasından sonra üçüncü periyotta başkent ekibi maça ağırlığını koydu, carettalar rakibinin sayılarına cevap veremedi ve skorun 62-67’e düşmesine engel olamadı. Son çeyreğe 5 sayı farkla önde giren MSK, bu çeyrekte hata yapmadı ve periyodu 28-20, maçı ise 95-52 alarak zirve yarışında ki iddiasını sürdürdü.

CARETTALAR ZİRVEYİ KORUDU

Karşılaşmada MSK’dan Oğulcan Baykan 16 sayı, 3 ribaunt ve 6 asistlik performansı ile maçın ve takımın en skorer ismi oldu. Tobin Carberry’in 15 sayı,6 ribaunt, 6 asist, Aaron Jones’in 14 sayı, 9 ribaunt ve 2 asistlik performansı galibiyette önemli rol oynadı.  MSK, bu galibiyetle ligde puanını 41’e çıkartırken ayını puanda olduğu Çağdaş Bodrum Spor ile zirveyi paylaşmaya davam ediyor. MSK, ligde bir sonraki hafta Final Spor’u ağırlayacak.