“HAYDİ MERSİN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

“HAYDİ MERSİN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” cukurovagazetesi.com

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Women’da Final-Four yolunda çeyrek final serisinin üçüncü maçı yarın oynanacak.


Haber- Fırat Tatlı

Avrupa’da kadın basketbolunun kulüpler bazındaki en büyük kupası olan Euroleague Women’da şampiyonluk hedefleyen Çukurova Basketbol, çeyrek finalde serisini yarın tamamlayacak. Serinin ilk maçında Mersin’de binlerce taraftarının desteği ile Tango Bourges Basket karşısında üstün bir oyun sergileyen ÇBK, maçı 84-54’lük skorla kazanmıştı. Serinin ikinci maçı için Fransa’ya giden ÇBK, burada 1 sayı fark 76-75 rakibine mağlup oldu ve seride son maça gidildi.

ÇBK’nın saat değişiklilik talebi kabul edildi

Final-Four için çeyrek finalin üçüncü maçı Mersin’de oynanacak. Turuncu-lacivertli ekibimizin yarın Servet Tazegül Spor Salonunda rakibini konuk edecek. Karşılaşma için daha önce duyurulan maç saati için ÇBK’nın FIBA’ya yaptığı başvuru sonucu maç saati 17.00’den, 19.00’da alındı. Maç saatinin değişikliğinden sonra ÇBK sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak, taraftarı yarın oynanacak büyük karşılaşamaya davet etti. ÇBK, yaptığı paylaşımda, “Servet Tazegül’de Rekor taraftar katılımıyla Avrupa’da son dörde kalmanın heyecanını birlikte yaşayacağız. Sahne bizim, haydi Mersin, Çarşamba Saat 19.00’da birlikte başaracağız” ifadelerine yer verildi.