CARETTALAR OGM KARŞISINDA HATA YAPMADI

CARETTALAR OGM KARŞISINDA HATA YAPMADI cukurovagazetesi.com

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), ligde 13.hafta karşılaşmasında OGM Ormanspor’u konuk etti, carettalar rahat giden karşılaşmada son çeyrekte zorlansa da hata yapmadı ve 90-84’lük skor ile maçtan galip ayrıldı.


Haber- BARIŞ KÖKSAL

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve zirvenin sahibi olan MSK, 13.hafta karşılaşmaları kapsamında parkeye çıktı. Ligde liderlik koltuğunun sahibi olan carettalar 2022 yılın son karşılaşmasında OGM Ormanspor’u sahasında konuk etti. Zorlu karşılaşma saat 15.45’de Edip Buran Spor Salonu’nda oynandı.

CARETTALER RAHAT KAZANDI

Karşılaşmaya Kevin Kaspar, TobinCarberry, Alp Karahan, Berkay Genç, Aaron Jones ilk 5’i ile başlayan lider carettalar ilk periyottan oyuna üstünlüğünü koydu. 1.periyotta rakibine karşı 18-13’lık skor üreten MSK sete iyi başladı. 2.periyotta Ormanspor karşılaşmaya ağırlığını katmak istedi. Oyuna ortak olmak isteyen Ormanspor çeyreği 21-21’lik eşitlik ile tamamladı. Karşılaşmada soyunma odasına MSK 5 sayı fark ile 39-34’lük skor ile önde gitti. Zorlu karşılaşmada carettalar ikinci devreye fırtına gibi başladı.3.periyotta MSK bariz üstünlük ile çeyreği 30-20 aldı ve son çeyreğe rahat bir şekilde gitti. 4.periyotta 15 sayı fark ile önde giren carettalarson çeyrekte OGM karşısında zorlandı. OGM son çeyrekte 30 sayı üretirken MSK 21 sayıda kaldı. Farkı eriten OGM karşısında son dakikalarda hata yapmayan carettalar maçı 90-84 kazanmayı bildi.

MSK LİDERLİĞİ SEVDİ

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de carettalar, OGM Ormanspor engelini de geride bıraktı.OGM maçından sonra MSK ligde oynadığı son 9 karşılaşmanın tamamından galibiyet ile ayrıldı. Ligde toplamada 13 karşılaşmaya çıkan MSK, 12 karşılaşmadan galibiyet ile ayrılırken sadece 1 maçta rakibine mağlup oldu. Ligde 25 puan ile lider olan MSK sezon sonuna kadar başarılı grafiğini devam ettirip şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor. Carattalar ligde bir sonraki karşılaşması olan 14.haftada Çağdaş Bodrum Spor’a konuk olacak. Zirve yarışında eşit puanlara sahip olan iki takımın oynayacağı karşılaşmada carettalar hata yapmak istemiyor.