CARETTALAR, OGM’Yİ KONUK EDİYOR

CARETTALAR, OGM’Yİ KONUK EDİYOR cukurovagazetesi.com

Misli.com Türkiye Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), ligde 13.hafta karşılaşmasında OGM Ormanspor’u konuk edecek.


Haber-Barış KÖKSAL

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de mücadele eden ve zirvenin sahibi olan MSK, 13.hafta karşılaşmaları kapsamında parkeye çıkıyor. Bir önceki hafta Antalya Güneşi’ni 78-60’lık skor ile mağlup etmiş ve ligdeki galibiyet serisini sürdüren MSK, bu karşılaşmadan galip gelerek liderliğini ve serisini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

8 MAÇTA 8 GALİBİYET

Ligde başarılı bir performans sergileyen ve zirvede koltuğunda yer alan carettlar, oynağı son 8 karşılaşmanın tamamından da galibiyet ile ayrılarak başarılı bir grafik çizdi. Sezon başından bu yana ise MSK, 12 karşılaşmanın 11’ini kazanırken sadece ligde TED Ankara Kolejliler’e karşılaşmasında mağlubiyet aldı.

 LİDER KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYOR

Misli.com Erkekler Basketbol 1.Lig’de 23 puan ile zirve koltuğunun sahibi olan carettalar, OGM Ormanspor engelini aşıp şampiyonluk yolunda yoluna emin adımlar ile devam etmek istiyor. Zorlu karşılaşma bugün saat 15.45’de Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.