Lider doksanda yıkıldı

Lider doksanda yıkıldı cukurovagazetesi.com

Türkiye 3 Ligde mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu (MİY) deplasmanda Karaköprü Belediyespor’a konuk oldu. MİY karşılaşmada uzatma dakikasında yediği gol ile 2-1 mağlup olarak 11 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.


Haber-Fırat Tatlı

Türkiye 3.Lig 1.Gruplarda mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu, Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor’a deplasmanda konuk oldu. Karaköprü Faruk Çelik Stadyumu’nda saat 14.00’da başlayan karşılaşmanın orta hakemliğini Celal Bayraklı yardımcılığını Hüseyin Otyakmaz ile Tolga Dede yaptı.

İLK YARI 1-0

Karşılaşmanın ilk düdüğü ile maç etkili başlayan taraf ev sahibi Karaköprü Belediyespor oldu. Maçın 19 dakikasında ev sahibi ekibinin tecrübeli oyuncusu Halil Yılmaz, takımını 1-0 öne geçerin golü attı. İlk yarıda Mersin temsilcisi karşılaşmaya denge getirecek golü arasa da soyunma odasına 1-0’lık skor ile geride gitti. Maçın ikinci devresine baskılı bir oyun anlayışıyla başlayan MİY, 61.dakikada Chris David’in ayağından bulduğu gol ile karşılaşmaya eşitliği getirdi 1-1.

UZATMALARDA GELEN GOL

Karşılaşmanın son dakikalarına girildiğinde skorda eşitlik vardı. Uzatma dakikalarında ev sahibi ekip penaltı vuruşu kazandı. Penaltı vuruşunda Karaköprü Belediyespor’da topun başına geçen Halil Yılmaz meşin yuvarlığı ağlar ile buluşturarak skoru 2-1 getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve MİY rakibine 2-1 mağlup oldu.

YENİLMEZLİK SERİSİ SONA ERDİ

Doksan artıda yediği gol ile 2-1 mağlup olan MİY’in 11 maçlık yenilmezlik serisi de bu maçla sona ermiş oldu. 3 Ligde 31 puan ile zirve koltuğunda yer alan MİY ligde en son 2.haftada karşılaştığı Ağrı 1970 Spor karşısında deplasmanda 1-0 ‘mağlup olmuştu.

RAKİP ESKİŞEHİRSPOR

Yeni Mersin İdman Yurdu 14 hafta karşılaşmaları kapsamında pazar günü Mersin Şehir Stadyumu’nda Eskişehirspor’u konuk edecek.