İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’dan gazetemize ziyaret

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’dan gazetemize ziyaret cukurovagazetesi.com

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, gazetemizi ziyaret etti. Aslan’ı Çukurova Gazetesi İmtiyaz Sahibi Neslihan Yalçın karşıladı. Yalçın, nazik ziyaretleri için İl Emniyet Müdürü Aslan’a teşekkür etti.


Haber-Erol Kamalak

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla bir araya geldikten sonra Çukurova Gazetesi binasını ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Aslan'ı gazetemiz İmtiyaz Sahibi Neslihan Yalçın karşılarken, Mersin basınıyla diyaloglarını sürdüren Aslan ise gazetemiz çalışanlarına 'iyi çalışmalar' dileklerini iletti.

 

MERSİN EMNİYETİ'NİN BAŞARILI OPERASYONLARI KONUŞULDU

İl Emniyet Müdürü Aslan, gazetemize yaptığı ziyaret öncesi Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde basın mensuplarıyla buluştu. İl Emniyet Müdürü Aslan ile Mersin Emniyeti'nin başarılı operasyonları ve çalışmalarına yönelik sohbet eden basın mensupları, Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi Başkanlığı tarafından verilen Sarı Basın Kartları'nı da teslim aldı.

 

"SEKTÖRLE ÇOK CİDDİ VE SOMUT, GERÇEĞE DAYANAN BİR İLETİŞİMİMİZ VAR"

Basın mensuplarıyla buluşmasında değerlendirmelerde bulunan Aslan, "İlk geldiğim günden beri bütün kardeşlerim biliyor; gazeteci, televizyoncu, basın ve iletişim kanalı açık olan, sektörle çok ciddi ve somut, gerçeğe dayanan bir iletişimimiz var" dedi.

 

"HALKA DOĞRU BİLGİ ULAŞTIRMANIN NE KADAR EHEMMİYETLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ"

Konuşmasının devamında Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nün kente güven verdiğini vurgulayan Aslan, "Yapabileceğimiz şeyleri yaparız, yapamayacaklarımızı da kesinlikle yapmayız. Bunu herkese söylüyoruz. Doğru bilgilendirmenin, halka doğru bilgi ulaştırmanın ne kadar ehemmiyetli olduğunu biliyoruz. Arkadaşlarımızın emeklerinin kamuoyu tarafından bilinmesi, devletin en önemli unsurları olan güvenlik teşkilatının, İçişleri Bakanlığımızın yaptıklarının halka duyurulması da son derece önemli. Bu dosta güven verir. Kötülere ise bir huzursuzluk veriyor. Bunu da çok önemsiyoruz. Çünkü yaptığımız her faaliyetin arkasında, bulduğumuz her suçlunun arkasında onlarca, yüzlerce arkadaşın uzunca süren emekleri var, gayretleri var, devletimizin iradesi var. Şu anda da hamdolsun Türkiye'miz içeride, dışarıda çok korkunç bir şekilde, başarılı bir şekilde, mükemmel bir şekilde yürüyor. Hem içeride hem dışarıda" diye konuştu.

 

"İYİ YOLDA GİDİYORUZ"

Aslan, terörle mücadele alanında gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlara da değinerek, "İçerideki terörist varlığı son derece azaldı, biliyorsunuz. Hamdolsun. Bu böyle devam edip, İnşallah bu dönem terör örgütlerinin son nefeslerini verdikleri, yok oldukları bir dönem olacak. Halka bunun pozitif enerjilerini vermemiz lazım. Dışarıda yine aynı şekilde askerimiz, özel harekatçılarımız, JÖH'çülerimiz, silahlı kuvvetlerimiz, korucularımız, herkes büyük bir mücadelenin içinde. İyi yoldayız, iyi yolda da gidiyoruz. Bu çerçevede biz de Mersin'de üzerimize düşenleri hamdolsun, arkadaşlarımızla beraber en üst seviyede yapmanın gayreti içerisindeyiz. Burada da ciddi başarılar var, iyi gidiyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

"ÇALIŞMALARIMIZ SON DERECE ETKİN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

Çalışmaların daha iyi noktalara geleceğini belirten Aslan, "Daha da iyi olacak. Çalışmalarımız son derece etkin bir şekilde devam ediyor. İnşallah böyle de devam edeceğiz. Burada yapılan hizmetleri sizin bilmeniz, sizin üzerinizden halkın duyması; bunları önemsiyoruz. Bir sohbet toplantısı olarak ayda bir herkesle de görüşüyoruz. Verebileceğimiz sorulara cevap veriyoruz. Veremeyeceklerimize vermiyoruz zaten; gizli veya farklı durum olanlara. Ama ilişkilerimizi son derece önemsiyoruz. Bu sebeple de ziyaret ettik. Nezaketiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun" diye konuştu.