Durmuş Deniz, tüm meclis üyesi adaylarıyla birlikte uyumlu bir yerel seçim çalışması yapacaklarını, performans yükselterek çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Deniz; toplantıda, çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık vatandaş bırakmayacaklarını ifade etti. Durmuş Deniz, "CHP İlçe Başkan ve yöneticilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Üyelerimiz ve Seçim gönüllülerimizle omuz omuza, planlı, programlı çalışarak, Anamur ve Mersin'de seçimi alacağız" dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini alarak katılımcı ve sosyal belediyecilik ilkesi ile yola çıktıklarını vurgulayan Durmuş Deniz, "Anamur'un kalkınma zamanının çoktan geldiğini, seçim çalışmaları kapsamında, Ticarette, Sanayide, Tarımda, Turizmde, Ulusal ve Uluslararası tanıtımında, Yatırımlarda Anamur projelerini paylaşma zamanı geldi. Her şey Anamur'umuzun geleceği için'' diye konuştu.





