Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Arpaçsakarlar, Portakal, Çağdaşkent ve Sağlık Mahallelerini ziyaret eden Yıldız, hem esnafla sohbet etti hem de belediye ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.

Mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Başkan Yıldız, Arpaçsakarlar Mahalle Muhtarı Mustafa Orçun Dağ, Portakal Mahalle Muhtarı Burhan Bozkurt, Sağlık Mahalle Muhtarı Ayşe Şen ve Çağdaşkent Mahalle Muhtarı Serminaz Dağdelen ile görüştü. Mahallelerin öncelikli ihtiyaçları ve çözüm bekleyen sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

“Halkla İç İçe Belediyecilik”

Göreve geldiği günden bu yana halkın sorunlarını yerinde dinlemenin önemine vurgu yapan Başkan Yıldız, “Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak çözümler üretiyoruz. Amacımız, Toroslar’da yaşayan herkesin kendini huzurlu ve güvende hissetmesi. Bu doğrultuda mahallelerimizin eksiklerini yerinde tespit edip hızla harekete geçiyoruz. Belediye olarak bütün çabamız, halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmaktır” dedi.

CHP İstanbul Binasında Polis Ve Partililerin Bekleyişi Sürüyor
CHP İstanbul Binasında Polis Ve Partililerin Bekleyişi Sürüyor
İçeriği Görüntüle

Başkan Yıldız, mahalle gezilerine devam edeceklerini belirterek, bu ziyaretlerin ilçede daha yaşanabilir bir çevre oluşturulması için yol gösterici olduğunu, vatandaşlardan gelen önerilerin belediye hizmetlerine yön verdiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Merkezi