MEÜ'de Yeni Öğrencilere Oryantasyon Programı
MEÜ'de Yeni Öğrencilere Oryantasyon Programı
İçeriği Görüntüle

Etkinliğe AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Emin Aşıkkutlu ile Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Ahmet Karagöz de katıldı. Öğrencilerle sohbet eden yöneticiler, üniversite hayatında ilk durağın ÜNİAK olduğunu vurgulayarak gençlere yönelik projeler ve sosyal faaliyetleri anlattı.

Standı ziyaret eden öğrencilerden Ece Yılmaz (19), “Üniversiteye yeni başladım, burada böyle bir karşılama görmek beni mutlu etti. Etkinlikler ve projeler hakkında bilgi almak faydalı oldu. Kendimi yalnız hissetmediğimi görmek güzel” ifadelerini kullandı.

Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada ise bu tür buluşmaların sadece tanışma değil, aynı zamanda öğrencilerin sorunlarını yerinde dinleme ve çözüm üretme amacı taşıdığı belirtildi. Örgüt, farklı kampüslerde benzer etkinliklerin devam edeceğini duyurdu.

Muhabir: Cansu Aydın