Çocuğuna kar topu atan öğrenciyi darbetti
Çocuğuna kar topu atan öğrenciyi darbetti
İçeriği Görüntüle

Söyleşide, şehirlerin tarihsel birikimi, kent hafızasının korunması ve yeni şehir anlayışları ele alınacak. Kentlerin yalnızca fiziksel mekânlardan ibaret olmadığına dikkat çekilecek etkinlikte, toplumsal bellek, kamusal alanlar ve şehirlerin geleceğine dair değerlendirmeler yapılacak.

Kent belleği ve şehircilik üzerine yapılacak söyleşide, mimar ve yazar Tezcan Karakuş Candan konuşmacı olarak yer alacak. Etkinliğin moderatörlüğünü ise Devrim Hacısalihoğlu üstlenecek.

Ekran Alıntısı 56

Saat 15.00’te başlayacak program, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Etkinliğin, şehir kültürüne ve mimarlığa ilgi duyan vatandaşların katılımına açık olduğu belirtildi. Bellek Söyleşileri kapsamında gerçekleştirilen bu tür etkinliklerle kent bilincinin artırılmasının ve şehir üzerine düşünme kültürünün güçlendirilmesinin amaçlanmaktadır.

Muhabir: Cansu Aydın