Mahalle sakinleri yanan motosikleti söndürerek, olay yerinin yakınında bulunan araçların zarar görmesini önlediler.
Edinilen bilgiye göre, Milli Egemenlik Mahallesinde marketten deterjan alıp evine dönmekte olan sürücünün kullandığı motosiklet, 9029 sokaktan 9027 sokağa döndüğü sırada bir anda yanmaya başladı. Yanan motosikletin sürücüsü korkuyla olay yerinden uzaklaşırken, motosikletin yandığını gören vatandaşlar ellerinde kovalarla su getirerek motosikleti söndürdü.
Olay yerine gelen itfaiye ekibi motosikletin tamamen sönüp sönmediğini ve yakınında bulunan araçların zarar görüp görmediğini kontrol etti.
Olay yerine gelen polislere olayı anlatan motosiklet sürücüsü, deterjan almak için çarşıya gittiğini, dönüş yolunda küçük bir patlamanın ardından motosikletin yanmaya başladığını, korkuyla uzaklaştığını dile getirdi.
Tamamen yanarak hurdaya dönen motosiklet motosiklet sürücüsü ve polisler tarafından yolun kenarına kaldırıldı.
Seyir halindeyken yandı
Seyir halindeyken yandı
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
AK Parti Akdeniz'de Görev Değişimi Yapıldı
Mersin Valisi Atilla Toros, Akkuyu Odaklı “Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı”nı Yerinde Takip Etti
Mersin İçin Korkutan Rakam: "Yüzde 25'i Risk Altında"
Fiyatlar Yükselince Kampanyalı Satışlar Arttı
Mersin Tarım Fuarı’nda Erdemli’nin Yöresel ve Tropikal Ürünleri İlgi Görüyor




