Antalya’nın Kepez ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen zincirleme trafik kazası, yürekleri ağza getirdi. Lastiği patlayan bir otomobilin kontrolden çıkarak orta refüjdeki ağaca ve bariyerlere çarpmasıyla başlayan kazada, karşı şeride devrilen ağaç 2 aracın daha kaza yapmasına neden oldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda ve yol yapısında ciddi maddi hasar oluştu. Kaza, saat 20.00 sıralarında Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ravil Y. idaresindeki 07 YKB 01 plakalı Seat marka otomobil, Gazi Bulvarı’nda seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, orta refüjdeki ağaca ve bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle refüjdeki ağaç ve bariyerler yerinden sökülerek karşı şeride devrildi.

Karşı şeride devrilen ağaç ve bariyerlere çarpan 07 ARP 843 plakalı araç sürücüsü Buse Y.A. ile 07 CBJ 131 plakalı Togg marka aracın sürücüsü Hamza O., ani fren yapmalarına rağmen kazadan kaçamadı. Her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yolun savaş alanına döndüğü olayda, ekipler uzun süre trafik akışını kontrollü olarak sağladı.
Kazaya karışan üç araçta bulunan sürücü ve yolcuların hiçbirinin yaralanmaması, olay yerinde derin bir nefes aldırdı. Polis ekipleri, kazaya ilişkin tutanak tutarken, refüjdeki devrilen ağacın kaldırılması ve yolun yeniden trafiğe açılması için belediye ekipleriyle koordineli çalışma başlattı.





