Mersin'de Emekçiler Güne Sıcak Çorba İle Başlıyor
Mersin'de Emekçiler Güne Sıcak Çorba İle Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Askıda Ne Var girişiminin #BizdenOlsun projesi kapsamında, 24 Aralık Çarşamba günü Mersin Üniversitesi yemekhanesinde sunulan yemekler öğrencilere ücretsiz olacak. Daha önce de hayata geçirilen uygulama, öğrencilerden yoğun ilgi görürken, proje ikinci kez öğrencilerle buluşuyor.

Üniversite yönetimi ve Askıda Ne Var iş birliğiyle gerçekleştirilen uygulamada, öğrencilerin ücretsiz yemekten faydalanabilmesi için askidanevar.com adresine üye olmaları yeterli olacak. Üyelik işlemini tamamlayan öğrenciler, yemekhaneye girişte kartlarını ya da QR kodlarını turnikede okutarak ücretsiz yemek alabilecek.

604798366 18066929216552661 6070215381785112558 N

Paylaşma ve dayanışma kültürünü güçlendirmeyi amaçlayan #BizdenOlsun projesi, özellikle artan yaşam maliyetleri karşısında öğrencilere destek olmayı hedefliyor. Uygulamanın ikinci kez hayata geçirilmesi, MEÜ öğrencileri arasında memnuniyetle karşılandı.

Yetkililer, sosyal dayanışmayı büyüten bu tür projelerin önümüzdeki süreçte de devam etmesinin hedeflendiğini belirtirken, öğrenciler ise ücretsiz yemek uygulamasının hem ekonomik hem de moral açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Muhabir: KORAY ÜNLÜ