Balışeyh ilçesinde bulunan Tüm General Derviş Şen Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde 1 öğretmen ve 28 öğrenci mide bulantısı ve kusma şikayeti yaşadı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
Öğretmen G.B. (34) ile öğrenciler Y.Ö. (16), M.Z. (17), S.S. (17), U.P. (16), A.D.S. (17), E.U. (14), A.E. (15), İ.A.Ş. (16), Ö.V. (14), Ç.U. (15), Z.Ö. (16), E.S.Ö. (17), İ.K. (16), G.D. (16), R.Ş. (17), B.Y. (17), A.K. (17), N.Ö. (17), S.G. (17), K.O. (15), E.Y.Ç. (15), D.K. (17), M.A. (14), A.S. (17), Y.C.Ç. (14), M.Z. (17), S.Z. (16) ve F.C. (17), Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Öğretmen ve öğrenciler, tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Olayın ardından tüketilen gıdalardan numune alınarak inceleme başlatıldı. Gıda zehirlenmesi olup olmadığının yapılacak testler sonucunda netlik kazanacağı belirtildi.
Kırıkkale'de 28 öğrenci ve 1 öğretmen gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Kırıkkale'de 28 öğrenci ve 1 öğretmen gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
Muhabir: Haber Merkezi
Yorumlar
Trend Haberler
Mersin Valisi Atilla Toros, Akkuyu Odaklı “Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı”nı Yerinde Takip Etti
Fiyatlar Yükselince Kampanyalı Satışlar Arttı
Mersin İçin Korkutan Rakam: "Yüzde 25'i Risk Altında"
Son Dakika: Hasan Ufuk Çakır, Kesin İhraç Talebiyle PM'ye Sevk Edildi
Mersin’de Nitelikli Dolandırıcılık ve Rüşvet Operasyonu: 8 Şüpheli Yakalandı




