Tarsus İdman Yurdu, Bayburt’ta teslim

Tarsus İdman Yurdu, Bayburt’ta teslim cukurovagazetesi.com

Misli.com 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu deplasmanda konuk olduğu erteleme maçında Bayburt İl Özel İdare Spor’a Yener Arıca’nın 45+1 dakikada attığı golle 1-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Tarsus İdman Yurdu ligde oynadığı son 3 maçta 8 puan kaybetti.


Haber- Vecdi Yenigül

Misli.com 2. lig kırmızı grupta Mersin’i temsil eden Tarsus İdman Yurdu 18. haftada ligin son sıralarında yer alan Bayburt İl Özel İdare Spor ile 2 OcakCumartesi günü daha önce ertelenen maçta karşı karşıya geldi. Maçta tek golün çıktığı karşılaşmada gol ilk yarıdan geldi. Yener Arıca’nın ilk yarının son dakikasında attığı gol maçın da skorunu belirlemiş oldu.  Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan temsilcimiz iki haftadır galibiyetten uzak kalarak bu gidişatı durmanın planlarını yaparken rakibi ise 11 maç aradan sonra galip gelerek taraftarına aylar sonra galibiyet verme planları yapıyordu.  Sarı lacivertliler geçtiğimiz hafta sahasında karşılaştığı Sivas Belediye takımı ile 1-1 berabere kalarak Sivas’tan eli boş dönmüştü. 18. haftayı da puan kaybı ile kapatan temsilcimiz orta sıralardaki yerini koruyor. Kırmızı grubun 19. sırasında yer alan Bayburt temsilcisi bu galibiyetle 11 maç aradan sonra galip gelerek büyük sürpriz yapmış oldu.

TARSUS İDMAN YURDU GALİBİYET ARIYOR

Tarsus İdman Yurdu bu mağlubiyetle ligde oynadığı 17 maçtan 6 galibiyet 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak ligde 12. sırada yer alıyor. Ergün Penbe’nin öğrencileri gelecek hafta deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Trakya temsilcisi ile 19. haftada karşı karşıya gelecek olan Tarsus İdman Yurdu rakibini yenerek 4 hafta aradan sonra galip gelmek istiyor. 6 Aralık Çarşamba günü oynanacak maç saat 13.00’de başlayacak.