Özyiğit’ten Ersin Aka için başsağlığı

Özyiğit’ten Ersin Aka için başsağlığı cukurovagazetesi.com
Haber Merkezi

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 2022-2023 sezonunda şampiyon olan Mersin İdman Yurdu’nun teknik direktörlüğünü yapan ve silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Ersin Aka için taziye mesajı yayımladı.


Yenişehir  Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, silahlı saldırıda yaşamını yitiren Türkiye 3’üncü Lig ekiplerinden Çorluspor 1947 futbol takımının teknik direktörü Ersin Aka (46), için başsağlığı mesajı yayımladı.

Başkan Özyiğit, mesajında; “2022-2023 sezonunda şampiyon olan Mersin İdmanyurdu'muzun teknik direktörlük görevindeki Ersin Aka’nın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Çorluspor 1947 ve Mersin İdman Yurdu camiamıza başsağlığı diliyorum.”