Berberler Odası 73. yılını kutladı

Berberler Odası 73. yılını kutladı cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Mersin Berberler ve Kuaförler Odası, kuruluşunun 73. yılını balo ile kutladı.


 Mersin Berberler ve Kuaförler Odası, Pedias Consept'te düzenlediği baloda üyeleri ile bir araya geldi. Etkinliğe CHP Mersin Milletvekili ve eski ESOB Başkanı Talat Dinçer’in yanı sıra, Federasyon Genel Başkan Yardımcısı ve Tarsus Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Alper Temiz ve çok sayıda oda başkanı katıldı. Her yıl etkinlik düzenlediklerini anımsatan Başkan Doğan Gündüz, etkinliklerin sivil toplum örgütlerinin gücünü göstergesi olduğunu söyledi.

PEK ÇOK ÜYEMİZ KENDİ İŞİNDE MARKALAŞTI

1951 yılında kurulan Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nın kurulduğu günden bu yana çoğalarak büyüdüğünü ifade eden Başkan Gündüz, “Gücümüzü işletmelerimizin katma değer katarak, kendisini başarıya götürerek, uzmanlaşması ile bugüne geldik. Pek çok üyemiz kendi işinde markalaştı. İşinde kaliteyi artıran arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Federasyon Genel Başkan Yardımcısı ve Tarsus Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Alper Temiz de emeği geçenleri tebrik etti.

ESNAF VE SANATKARIMIZ SIKINTILI GÜNLERDEN GEÇİYOR

CHP Mersin Milletvekili ve eski ESOB Başkanı Talat Dinçer ise32 yıl esnafla aynı sıkıntıları paylaştıklarını belirterek, şunları söyledi: “Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nın 73. kuruluş yıldönümü balosunda, sektörde uzun yıllardır hizmet veren değerli esnaflarımızla bir araya geldik. Organizasyonu gerçekleştiren Sayın Başkan Doğan Gündüz ve kıymetli yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Esnaf ve sanatkarımız sıkıntılı günlerden geçiyor. Bu sıkıntıların hepsini açacağız. Uzun yıllar süren emeğin ve dayanışmanın gücüyle, sektördeki hizmet kalitesini daha da yukarıya taşımak adına birlikte daha nice başarılı yıllar diliyorum.