Göksun Öz, Mezitli Tesislerini ziyaret etti, gençlerle buluştu

Göksun Öz, Mezitli Tesislerini ziyaret etti, gençlerle buluştu cukurovagazetesi.com
Bilge ÇAKIR

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Mezitli İlçe Müdürlüğü bünyesindeki tesislerde incelemelerde bulunarak İlçe Müdürü Mustafa Tay’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Müdür Öz, Mezitli’de faaliyet gösteren spor tesisleri ve Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Ayrıca Mersin’de düzenlenen Teknofest Drone Şampiyonası 2. Etap Yarışmalarını ziyaret eden Öz, yarışmaya katılan gençlerle bir araya geldi.

Öz ziyarete ilişkin açıklamada bulundu. Mezitli'nin merkez ilçeler arasında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Öz, Mezitli’de yaşayan vatandaşların nezih ve güvenli mekanlarda gençlik ve spor faaliyetlerini yapabilmesi için İl Müdürlüğü olarak bütün imkan ve kabiliyetin seferber edildiğini ifade etti.

“Çocuklarımız ve gençlerimiz için gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz”

Özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı ilk ve tek olma özelliğine sahip Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi ve yanında bulunan Mezitli Sentetik Futbol Sahası’nın yakın zamanda vatandaşların hizmetine açılacağını söyleyen Öz, “Ayrıca yine Mezitli ilçemizdeki Spor Salonu ve Portatif Yüzme Havuzumuzu yerinde inceleyerek yetkililerden son çalışmalar hakkında bilgi aldık. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için gece gündüz demeden hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.