Toros Devlet Hastanesi’nden Zafer Bayramı kutlaması

Toros Devlet Hastanesi’nden Zafer Bayramı kutlaması cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

Mersin Toros Devlet Hastanesi başta Başhekim Opr. Dr. Özgür Ozan Karak, İdari ve Mali İşler Müdür Vekili Veli Angın’ın içerisinde bulunduğu bir video paylaşarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.


Mustafa Kemal Atatürk Başkomutanlığı’nda 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da zaferle sonuçlanan Büyük Taaruz’un anma günü kapsamında Toros Devlet Hastanesi sosyal medya hesabı üzerinden video paylaşıldı.


Paylaşımda, hastane Başhekimi Opr. Dr. Özgür Ozan Karak, İdari ve Mali İşler Müdür Vekili Veli Angın ve diğer hastane çalışanları yer aldı.
İlk olarak konuşma yapan Başhekim Karak, “Vatan sevgisi bağımsızlık tutkusu ve kahramanlığın destanlaştığı kutlu bir mücadelenin iftihar günü olan 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü büyük bir heyecan ve gururla idrak ediyoruz. Milli Mücadele’nin sebep ve sonuçlarını unutmadan ecdadımızın gösterdiği fedakarlık ve mücadele azminden ilham alarak, şüheda kanları ile sulanmış bu kutsal emanete sahip çıkmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Bu görkemli zaferin yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimi minnet ve saygıyla anıyor Aziz Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Videoda konuşma yapan bir diğer isim hastane İdari ve Mali İşler Müdür Vekili Veli Angın ise, “Anadoluyu Türk Yurdu yapan Malazgit Zaferi’nin ve bu toprakların ilelebet Türk Yurdu olarak kalacağını tescil eden Büyük Taaruz’un yıldönümünde Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu yurdu bize emanet eden tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu.