ANTSO Denizcilik'ten açılış törenindeki oturma düzeni hakkında açıklama: "Yanlış anlaşılmalar üzgünlük yaratıyor"

ANTSO Denizcilik'ten açılış törenindeki oturma düzeni hakkında açıklama: cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

ANTSO Denizcilik dün yapılan Anamur Feribot ve Deniz Uçağı İskelesi açılış töreninin oturma düzeninin yanlış anlaşıldığını belirterek açıklamada bulundu.


ANTSO Denizcilik şirketi, dün yapılan açılışta yanlış anlaşılmaya neden olan oturma düzeni hakkında yaptığı açıklamada, oturma düzeninin tamamen bir sistem üzerine kurulduğunu belirtti.

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Anamur Halkı,

Bazı yanlış anlaşılmalar üzerine şirket olarak bir açıklamayı yapmak durumunda kaldık.

Göreve geldiği andan itibaren şirketimize ve iskelemize hep destek olan, sahiplenen ve özen gösteren Anamur Belediye Başkanımıza her zaman olduğu gibi tekrar teşekkür ederiz.

Dün yapılan açılışımızda oturma düzeni konusunda yapılan bazı yorumlar bizi ve Anamur Halkını üzmüştür. Tamamen bir sistem üzerine kurulmuş olan açılışta kesinlikle farklı bir niyet söz konusu olmamıştır. Protokol, tamamen ilgili bakanlık yetkilileri tarafından düzenlenmiştir. Bizim bir müdahalemiz olmamıştır.

Belediyemiz ve başkanımız bizler için değerlidir. Bu tarz olaylar maalesef yaşanabiliyor. Lütfen yanlış anlaşılmalara, kötü niyetli yorumlara fırsat vermeyelim. Anamur'un menfaati söz konusu olan durumlarda tek yürek, tek ses olmaya devam edelim.”