Özyiğit, Pazarın nabzını tuttu

Özyiğit, Pazarın nabzını tuttu cukurovagazetesi.com
Ebru DOST

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, saha gezilerine devam ediyor. Özyiğit son olarak Aydınlıkevler Mahallesi’ndeki semt pazarını gezerek, vatandaşların sorunlarını dinledi.


31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından yüksek oyla yeniden başkan seçilen Özyiğit, halkın ve pazarın nabzını tutmaya devam ediyor. Enflasyon karşısında eriyen esnafın yanında olduğunu belirten başkan Özyiğit’e CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da eşlik etti.

Abdullah Özyiğit Pazar ziyaretinde beraberlik mesajı vererek şu açıklamayı yaptı: “2019 yılında yaptığımız gibi yine halkımıza gideceğiz, geride bıraktığımız 5 yılda neler yaptığımızı anlatacağız, hesap vereceğiz ama aynı zamanda önümüzdeki 5 yılda neler yapmamız gerektiğini de konuşacağız. Bu toplantılarla asıl amacımız hizmette eksik bırakmamak, sorunlara karşı birlikte çözüm önerileri geliştirmek. Halkımızın taleplerini dinleyeceğiz. Vatandaşlarımız Yenişehir’de kent yönetimine doğrudan katılıyor. Bundan gurur duyuyoruz, başarımızın nedeni de bu birlikteliktir, ortak akıldır”