Mersin MSK, yeni sezon hazırlıklarına başladı

Mersin MSK, yeni sezon hazırlıklarına başladı cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi Play-off final ayağında şampiyon olan ve Süper Lig’e yükselen Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK), yeni sezon hazırlıklarına başladı.


Yeni sezonda güzel bir takım kuracak olan MSK, yoluna Can Sevim ile devam edecek.

Yeni sezon öncesi hazırlıkların çok güzel bir şekilde devam ettiğini söyleyen Kulüp Başkanı Berkay Üstündağ, “Bu durum Başkanımız olmadan başarabileceğimiz bir iş değildi. Hedefimiz en baştan beri üst lige çıkmaktı, ama bazı aksaklıklara rağmen şampiyon olma başarısını elde ettik. Bu şehrin basketbol takımı, en son 10 yıl önce Süper Lig’deydi. Kulüp 2019’da yeniden kuruldu ve adım adım zirveye ulaştık” diye konuştu.

 

Yeni sezonda yer alacakları Süper Lig’in çok daha ciddiye alınması gerektiğinden söz eden Üstündağ, “Bizim hedefimiz yukarılarda. Bu ligde de şampiyon olmak ve takımı Avrupa’ya götürmek istiyoruz. Çünkü Mersin’in basketbol kitlesi bunu hak ediyor. Bundan dolayı yeni sezon hazırlıklarına şimdiden başladık. Karşılaşacağımız rakiplerin gücünü biliyoruz, ama Mersin’in gerçek gücünü de bu kulvarda göstereceğiz” dedi.