Prof. Dr. Akyüz Uluslararası Ilgaz Nolana Sanat Çalıştayı’na katıldı

Prof. Dr. Akyüz Uluslararası Ilgaz Nolana Sanat Çalıştayı’na katıldı cukurovagazetesi.com
Güray Gürdal

Toros Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz gerçekleşen ‘Uluslararası Ilgaz Nolana Sanat Çalıştayına’ katıldı.


Çankırı'nın misafirperver kucaklamasıyla gerçekleşen ‘Uluslararası Ilgaz Nolana Sanat Çalıştayı’, sanatseverlerin ilgi odağı oldu. 20-27 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenen etkinliğe katılan sanatçılar, birbirinden değerli eserlerle buluştu.

Çalıştaya, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğurcan Akyüz'ün yanı sıra, Kastamonu Üniversitesi GSF Dekanı Prof. Dr. Erol Yıldır, Trabzon Üniversitesi GSF Dekanı Prof. Dr. Raif Kalyoncu ve Ankara HBV Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Gültekin Akengin gibi alanında uzman isimler de katıldı.

Prof. Dr. Uğurcan Akyüz, çalıştay süresince dört kısa video ve üç resimle sanatseverlerin beğenisine sunulacak eserlerini tamamladı. Sanatın gücünü bir kez daha hissettiren etkinlik, sanatçılar arasındaki iş birliğinin ve yaratıcılığın önemini bir kez daha vurgulandı. Katılımcıların ortaya koyduğu eserler, sanatın evrenselliği ve toplumlar arası iletişimin gücünü gözler önüne serdi.