Teke, “İdeallerinizin peşini asla bırakmayın”

Teke, “İdeallerinizin peşini asla bırakmayın” cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

TOBB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Tarsus Ticaret Borsası’nın Başkanı Mustafa Teke ile bir araya geldi ve ilham dolu bir sohbet gerçekleştirdi. Buluşmada konuşan Teke gençlere, “İdeallerinizin peşini asla bırakmayın” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, Garden Koala kesme çiçek ve süs bitkileri üretim tesisinde gerçekleşen buluşmada, Başkan Mustafa Teke, öğrencilere önemli mesajlar verdi.

Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Teke, şunları söyledi: "Yaptığınız işe inanın ve en iyisi olmaya odaklanın. Tarsus'a böyle özel bir okul kazandırdığımız için çok şanslısınız. Tecrübelerinizi genç yaşlarda edinerek, ileride rakiplerinizden bir adım önde olabilirsiniz. Başarı, çok ayakkabı eskitmek gibi, emek ve gayretle elde edilir."

Tarım ve hayvancılığın önemi, geleceği ve Türkiye ekonomisindeki yeri, suyun verimli kullanımı, ziraat mühendisliğinin tarımdaki rolü gibi konular da sohbetin ana başlıkları arasında yer aldı. Bu buluşma, öğrencilere hem kariyerlerinde ilham verdi hem de tarım sektörüne dair önemli bilgiler sundu.