Kocamaz'dan Kadir Gecesi kutlaması

Kocamaz'dan Kadir Gecesi kutlaması cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Ramazan Ayı’nın önemli gecelerinden birisi olan Kadir Gecesi’ni kutlayarak güzel dileklerde bulundu.


Kadir Gecesi'nin manevi atmosferini yansıtarak duygularını dile getiren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “ Bizleri daima gönlü güzel iyi insanlarla karşılaştırsın. Kötü insanları bizlerden uzak eylesin. Bizleri şeytanın ve şeytanlaşmış insanların şerrinden emin eylesin. Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza da nail eylesin” dedi.

Kocamaz, şu sözlerle hislerini ifade etti:

 “Sevgili Dostlar;Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki,bir Kadir Gecesi’ni daha idrak ettik. Dua,niyaz ve ibadetler ettik. Rabbim bu gecenin feyiz ve bereketinden cümlemizi nasiplendirsin. Dua ve niyazlarımızı kabul etsin. Sağlık ve sıhhat içerisinde,huzurlu bir şekilde,birlik ve beraberlikle nice kandillere ulaşmayı nasip eylesin. Millet ve Memleket hayrına çalışan herkesin gayretlerini ibadet saysın. Bizleri daima gönlü güzel iyi insanlarla karşılaştırsın. Kötü insanları bizlerden uzak eylesin. Bizleri şeytanın ve şeytanlaşmış insanların şerrinden emin eylesin. Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza da nail eylesin. Bizleri haramlardan uzak,helal işlere ve helal rızıklara da yakın eylesin. Ülkemize ve Milletimize kastetmek isteyen iç ve dış düşmanlara karşı,bizleri duyarlı ve uyanık eylesin. Tüm dünyada Türk ya da Müslüman olduğu için ezilen, horlanan, zorlanan,zulüm gören,soykırıma uğrayan herkese yardım eyle,zulm eden gaddarları ve zalimleri de ıslah eyle,ıslahları mümkün değil ise kahreyle Allahım. Bizleri deprem,zelzele,heyelan, yangın ve sel gibi afetlerle imtihan eyleme Allahım”