Sever: “Sorunların çözüm odağı olmaya devam edeceğiz”

Sever: “Sorunların çözüm odağı olmaya devam edeceğiz” cukurovagazetesi.com
Bedirhan SUMELİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Ekonomi Eski Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Sever, “Sorunların çözüm odağı olmaya devam edeceğiz” dedi.


Mustafa Sever, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasına, siyaset yapmayı; ülkeye, millete ve Mersin’e hizmet etme vesilesi olarak gördüğünü belirterek başladı.

Milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadan, her zaman milletinden güç alarak ve milletin kararını baş tacı ederek siyaset yaptığını söyleyen Sever, “Demokrasi kuralları içerisinde yerel seçimlerimizi huzur içerisinde gerçekleştirdik, milletimizin iradesi tecelli etti ve kazanan demokrasimiz oldu, milletimiz oldu” ifadelerini kullandı.

“Bütün belediye başkanlarına başarılar diliyorum”

Sever, açıklamasına sonuçlara göre seçimi kazanan bütün belediye başkanlarına şehirlere hizmetlerinde başarılar dilediğini söyleyerek devam etti. Bundan sonra da millete hizmet etmek için elinden geleni yapacağını belirten Sever, “Biz, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Milletimize hizmet etme hususunda elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Kimsesizlerin kimi, dertlerin dermanı, sorunların çözüm odağı olmaya devam edeceğiz. Halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“Kazanan milletimizdir, demokrasimizdir”

Seçim sürecinde beraber çalıştığı ilçe başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, meclis üyeleri, Cumhur İttifakı ortakları gibi bütün teşkilat üyelerini teşekkürlerini ileten Sever, “Kazanan milletimizdir, demokrasimizdir. Hayırlı olsun inşallah. Selam, sevgi ve muhabbetlerimle” diyerek açıklamasını sonlandırdı.